Услуги

Имате нужда от помощ с интернет присъствието Ви?
Ние можем да помогнем с богата гама от услуги в няколко направления:
SEO оптимизация и копирайтинг

Можем да издигнем сайта ви в търсачките и по този начин да увеличим посещенията му. Копирайтърите ни ще напълнят сайта ви с качествен текст. Използваме само легални тактики за да не ви навредим. Предлагаме цялостна оптимизация, както и отделни услуги.

Програмиране и уеб дизайн

Любимото ни занимание е да създаваме. Ако ви трябва софтуер по поръчка, онлайн магазин или уебсайт – можем го. Разполагаме с опитни програмисти и дизайнери, които работят с най-съвременните технологии. Имаме опит с изграждане на CMS, ERP системи и интернет магазини.

Facebook публикации и реклама

Знаем как да направим страницата ви популярна, а посланията ви да бъдат чути. Винаги работим с дългосрочна стратегия за развитие на facebook страница и прилагаме всички правила за ефективна реклама. Ежедневно оптимизираме кампаниите си и се грижим за имиджа ви.

Фотография и продуктови снимки

Разполагаме с отлично оборудвано професионално фотостудио, фотографи с над 20 години опит помежду си и различни декори. Снимките ни красят някои от най-големите интернет магазини в страната. Знаем как да представим продуктите ви оптимално и да впечатлим клиентите ви.